Norråva GK - Medlemskap & Förmåner

Medlemskap

845 kr

Medlemskap 0-21 år

595 kr

Hösterbjudande 2023/2024

1 195 kr

Välkommen till oss på Norråva GK

Som medlem får du en hemmabana som präglas av något som många söker. Att få spela och träna i en avkopplande miljö där du välkomnas precis som du är. Hos oss behöver man inte känna sig obekväm för att man inte har den senaste golfutrustningen, trendigaste golfkläderna eller ett lågt hcp. Golf skall ge goa känslor för alla. 

Vår 18-hålsbana är anpassad för att passa de flesta golfare och du får spela utan ett golf-id eller ett officiellt handicap. Rangen sägs vara Värmdös bästa då den är bred, platt och hela 230 meter lång. Du får även tillgång till vår instruktör som är känd för att förklara golfens alla delar på ett enkelt sätt som gör att alla förstår. Dessutom är anläggningen inklusive banan känd för sin naturupplevelse med ett rikt djurliv.

En genomsnittlig rondtid är endast 3.50 timmar.

Betala ditt medlemskap

På väg att bli medlem:
Börja med att fylla i medlemsansökan och skicka in den. Betala via bankgiro 5508-5526 (uppge namn, adress och golf-id). Det går också bra att invänta faktura.

För dig som är medlem:
Betala din avgift via faktura genom att logga in på Min Golf. Där hittar betalningen på dina obetalda fakturor.

Medlemsförmåner

  • 20 kr rabatt på ordinarie greenfee.
  • 500 kr rabatt på ett årskort för fritt spel på banan.
  • Träna med Marcus Edblad på träningsklubben, endast 100 kr/tillfälle.
  • Provträna i gymmet och gör en kroppscanning på Värmdöhälsan i Hemmesta. Gäller vid ett tillfälle. Boka på info@varmdohalsan.se
  • 20 stycken betalda och i gästboken, registrerade golfrundor ger dig fritt spel resterande säsong. Alla rundor skall vara inskrivna i gästboken som finns i kaffestugan. När kaffestugan är stängd finns boken i röda kuren vid klubbtavlan. Om du har ett bonuskort med 5 stämplade rundor så kan den 6:e rundan som är gratis inte tillgodoräkna sig på det här erbjudandet. Vi håller koll på dina rundor och meddelar när det är dags att hämta ut årskortet i kaffestugan.

Familjerabatt

Teckna medlemskap för hela familjen. Du betalar medlemsavgiften på 595 kr för första barnet och sedan 300 kr per barn. Gäller för åldern 0-15 år.

Värvningsbonus

Värva en ny fullbetalande medlem (över 15 år) och få 100 kr i rabatt på din egen medlemsavgift. För att få premien är det viktigt att du uppger ditt eget golf-id på medlemsansökan på den du värvar. Detta går inte att göra i efterhand. Din rabatt dras av vid nästa års medlemsavgit. Du kan värva max 10 nya medlemmar.

Har du frågor, kontakta kansli@norravagk.se eller 070-341 75 71
Image
Image
Image
Image
Image

KONTAKT

Reception & Gårdscafé
08-570 249 92

Kansli & Medlemsfrågor
070-341 75 71
kansli@norravagk.se

BESÖKSADRESS

Norråvavägen 17
139 90 Värmdö
Vägbeskrivning>

POSTADRESS

AC Nathanson HB
Sunds Gård
139 90 Värmdö

SOCIALA MEDIER