Norråva GK - Medlemskap & Förmåner

Medlemskap 0-15 år

Välkommen till oss på Norråva GK

Som medlem får du en hemmabana som präglas av något som många söker. Att få spela och träna i en avkopplande miljö där du välkomnas precis som du är. Hos oss behöver man inte känna sig obekväm för att man inte har den senaste golfutrustningen, trendigaste golfkläderna eller ett lågt hcp. Golf skall ge goa känslor för alla.

Vår 18-hålsbana är anpassad för att passa de flesta golfare och du får spela utan ett golf-id eller ett officiellt handicap. Rangen sägs vara Värmdös bästa då den är bred, platt och hela 230 meter lång. Du får även tillgång till vår instruktör som är känd för att förklara golfens alla delar på ett enkelt sätt som gör att alla förstår. Dessutom är anläggningen inklusive banan känd för sin naturupplevelse med ett rikt djurliv.

En genomsnittlig rondtid är endast 3.50 timmar.

Medlemsförmåner

• 20 kr rabatt på ordinarie greenfee.
  • 500 kr rabatt på ett årskort för fritt spel på banan.
  • Träna med Marcus Edblad på torsdagsklubben, endast 150 kr/tillfälle.
  • Provträna i gymmet och gör en kroppscanning på Värmdöhälsan i Hemmesta. Gäller vid ett tillfälle. Boka på info@varmdohalsan.se

Familjerabatt

Teckna medlemskap för hela familjen. Du betalar medlemsavgiften på 595 kr för första barnet och sedan 300 kr per barn. Gäller för åldern 0-15 år.

Värvningsbonus

Värva en ny fullbetalande medlem (över 15 år) och få 100 kr i rabatt på din egen medlemsavgift. För att få premien är det viktigt att du uppger ditt eget golf-id på medlemsansökan på den du värvar. Detta går inte att göra i efterhand. Din rabatt dras av vid nästa års medlemsavgit. Du kan värva max 10 nya medlemmar.

Har du frågor, kontakta kansli@norravagk.se eller 070-341 75 71

Betala ditt medlemskap

Steg 1. Börja med att fylla i medlemsansökan och skicka den.
Steg 2. Betala via bankgiro 5508-5526 eller och uppge namn, adress och golf-id. Det går även bra att invänta faktura.