Norråva GK - Onsdagsgolfen

Onsdagsgolfen

Välkommen till Onsdagsgolfen med MacDuff Cup på Norråva.
MacDuff Cup planeras att spelas även säsongen 2021 om inte Covid-19 restriktioner sätter käppar i hjulen för detta.

Antalet föranmälda platser är begränsat till max 20 spelare per speltillfälle, detta för att vi ska han en chans att komma runt med alla bollar innan skymningen lägger sig.
Antalet kan komma att utökas om intresset att delta är stort och att vi är framme i juni-juli.
De 20 föranmälda spelarna går ut först och spelare som ansluter på plats får gå ut i boll/ar därefter och har även möjlighet att delta i MacDuff Cup om så önskas.

Anmälan görs via Min Golf och vid överanmälan avgör de 20 först anmälda. Spelare som Inte vill delta i MacDuff Cup och endast vill spela sällskapsgolf får plats i någon boll i mån av plats, eller går ut i sistabollen.

Hur spelas MacDuff Cup

MacDuff Cup spelas från maj - augusti under 14 onsdagar. Alla golfare med ett officiellt handicap är välkomna att delta. Hcp 36 är högsta handicap, högre handicap spelar på 36.

Tävlingsformen är slaggolf med Hcp och samtliga rundor skall registreras som handicapgrundande. Max antal slag per hål, hålets par +5.
Nettoresultatet, totalt antal slag Minus det antal slag som ditt hcp ger dig, blir ditt resultat i varje omgång.

Kontaktperson för MacDuff Cup:
Peter Carlsson 0707-57 58 05 eller peter.carlsson@st1.se

Deltagaravgiften i MacDuff Cup på 20 kr Swishas till ovanstående innan starten vid varje speltillfälle.

Vem vinner

Summan av de 5 bästa rundor av de 14 speltillfällena räknas ihop efter den sista spelomgången och blir varje spelares slutresultat i tävlingen.

Vinner gör den med lägsta resultatet av de 5 bästa ronderna.
Vid lika resultat kommer den med lägst Hcp före i resultatlistan.

Hela potten delas oavkortat ut i vinster till de 3 bäst placerade efter den 14:e omgången.

Vinstfördelning:
1:an 65% av vinstpotten