Norråva GK - Reception & Gårdscafé

Reception & Gårdscafé

Öppettider
Caféet och Receptionen är stängt för säsongen. Det går alltid bra att kontakta kansliet 070-341 75 71.
Image
Kaffestugan är det röda huset med vita knutar som ligger ovanför parkeringen. Det är samlingspunkten på Norråva. Där finner du gårdscafé, golfreception, shop och en trappa upp på övervåningen hittar du Horisont Kajak. Här är det trevligt och avkopplande att sitta på trädäcket med en god lunch eller fika.

Gårdscafét
Sarah med familj serverar er lunch och fika. De lagar och bakar det mesta från grunden vilket gör det extra gott och mumsgt. Kolla in deras familjeföretag Matkreativet som erbjuder det lilla extra som så många uppskattar idag.

Här kan ni beställa deras matlådor.

Shop
I vår minishop hittar du ett bra utbud med det man ofta glömmer hemma eller upptäcker att det är för lite av i bagen. Handskar, träpeggar, gummipeggar, golfbollar, kepsar och handdukar. Det går även att köpa floridabollar styckvis.

Uthyrning golfbil
Vi rekommenderar bokning i förväg för att vara säker på att den finns inne. 300 kr/golfrunda. Hyresreglerna>

Uthyrning klubbor
Vill du prova på golf har vi golfklubbor för vuxna och barn för utyrning. 10 kr/st eller ett halvt set 50 kr.

Uthyrning golfvagnar
Golfvagn 20 kr/st.

Träna på rangen
Du kan plocka ut träningsbollar i bollmaskinen som finns precis bredvid rangen med ditt betalkort eller köpa poletter i kaffestugan. Betalkort ger dig en hel hink för 30 kr. Poletter ger dig en halv hink för 15 kr.

Image

Reception & Gårdscafé