Norråva GK - Reception & Gårdscafé

Reception & Gårdscafé

Kaffestugan är det röda huset med vita knutar som ligger ovanför parkeringen. Det är samlingspunkten på Norråva. Där finner du gårdscafé, golfreception, shop och en trappa upp på övervåningen hittar du Horisont Kajak.

Gårdscafét
När nu Sarah och Kjelle efter fem härliga år slutar ute på Norråva, letar vi efter dig som är sugen på att driva golfcafé/servering på Norråva Golfgård på Värmdö. Vi är en 18-hålsbana som ligger i en underbar natur med ett gott kundunderlag i alla våra golfare. Dels våra medlemmar och dels våra greenfeegäster från andra klubbar.

Hit kan matgästerna även komma med båt då vi har en gästbrygga ca 100 meter från Restaurang/Reception.

Om det här känns intressant, kontakta Anette Nathanson på, kansli@norravagk.se

Shop
I vår minishop hittar du ett bra utbud med det man ofta glömmer hemma eller upptäcker att det är för lite av i bagen. Handskar, träpeggar, gummipeggar, golfbollar, kepsar och handdukar. Det går även att köpa floridabollar styckvis.

Uthyrning golfbil
Vi rekommenderar bokning i förväg för att vara säker på att den finns inne. 350 kr/golfrunda (Läkarintyg 300kr/golfrunda) Hyresreglerna>

Uthyrning klubbor 
Vill du prova på golf har vi golfklubbor för vuxna och barn för utyrning. 10 kr/st eller ett halvt set 50 kr.

Uthyrning golfvagnar
Golfvagn 40 kr/st.

Träna på rangen
Du kan plocka ut träningsbollar i bollmaskinen som finns precis bredvid rangen med ditt betalkort eller köpa poletter i kaffestugan. Betalkort ger dig en hel hink för 30 kr. Poletter ger dig en halv hink för 15 kr. 

Image
Image
Image
Image
Image

KONTAKT

Reception & Gårdscafé
08-570 249 92

Kansli & Medlemsfrågor
070-341 75 71
kansli@norravagk.se

BESÖKSADRESS

Norråvavägen 17
139 90 Värmdö
Vägbeskrivning>

POSTADRESS

AC Nathanson HB
Sunds Gård
139 90 Värmdö

SOCIALA MEDIER