Norråva GK - Senaste Nytt

Senaste Nytt

DRICKSVATTEN

Vi är glada att meddela er att ni nu kan fylla på era flaskor med vatten, vid Lillstugan på hål 8. 

MIDNATTSGOLFEN 24 JUNI

Nu är det dags att anmäla sig till årets roligaste och mest avslappande tävling. 4-manna scramble med shotgun start. Läs mer här>

FLAGGTÄVLINGEN SÖNDAG 6/6

Nu på morgonen är det många laddade golfare då de skall spela Flaggtävlingen, sista bollen slår ut 10.04. Vi tänker lite extra på dem idag ute på banan. 

FÖRBOKADE STARTTIDER

Det känns som övergången från pegränna till mer förbokade starttider gått bra. Nu gäller förbokat 7 dagar i veckan mellan 9.00 - 16.00 och övrig tid pegränna. Gå in på menyn Spela och Boka starttid för att få mer information om vad det innebär. 

GOLFBANAN ÖPPNAR 1/6

Tisdag 1/6 öppnar banan, det är fortfarande blött på vissa ställen så ta gärna vattentäta golfskor. Från i morgon gäller förbokade starttider 7 dagar i veckan 9.00 - 16.00. Övrig tid pegränna. All information finns på under Spela och Boka Starttid. 

GOLFBANAN ÄR STÄNGD TILLSVIDARE

30/5, vattnet börjar minska så en öppning känns inte jätte långt borta. Men vi vågar inte gissa så håll er uppdaterade här på hemsidan. Rangen och närspelsområdena är öppna. 

GOLFBANAN ÄR STÄNGD

Golfbanan är tyvärr stängd TILLSVIDARE då det fortfarande är mycket stora vattenmängder på banan. Rangen och Cafeet är öppet. 

GOLFBANAN OCH RANGEN ÄR STÄNGD

Med anledning av allt regn stänger vi banan och rangen. Vi hoppas kunna öppna i morgon vid lunch. Nu håller vi tummarna att det inte blir mer regn.

FLAGGTÄVLING NATIONALDAGEN

Från den första Juni öppnas golfSverige åter upp för tävlingar.
Flaggtävlingen kan därför genomföras som planerat den 6/6, anmälan dig via mingolf.se>

RANGEN

Rangen stänger klockan 21.00 alla dagar i veckan, då skall sista bollen vara slagen och rangen skall lämnas. Anledningen är att antalet incidenter, stöld och skadegörelse har ökat.

TÄVLING PÅ NORRÅVA INSTÄLLD

INGET Team Kentas Vårruset den 8:e Maj. Golfförbundets tävlingsförbud omöjliggör tyvärr detta, om nya direktiv för tävlingar kommer senare kan vi komma att försöka genomföra denna tävling vid ett senare tillfälle.

ECLECTIC & MATCH PLAY 2021

Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av Eclectic och Match play. Information om tävlingarna och hur du anmäler dig hittar du här>

KAFFESTUGAN ÄR ÖPPEN

April: Öppet endast på helger 8.30 - 16.00. Maj: Måndagar stängt. Övriga dagar 8.30 - 16.00.

ERBJUDANDE FRÅN CADDEE

Norråva är Caddee ansluten, är du medlem får du utnyttja deras erbjudande under 2021. Ladda ner appen och spela Norråva digitalt www.cadde.se Pdf-fil på erbjudandet>

GOLFBANAN ÖPPNAR 10/4

Från och med lördag 10/4 är både rangen och banan öppen. Under april gäller endast pegränna.

Lillstugan på hål 8 är öppen med enklare fika.

Betalning av greenfee och andra praktiska detaljer finns på pegrännan, klubbtavlan och i kuren. Och självklart på hemsidan.

Var väldigt snäll mot banan när vi öppnar så tidigt. Lägg tillbaka uppslagna torvor och slå endast ut där tee kulorna finns. Välkomna.