Resor

Sandra´s Golf har genomfört reser till varmare breddgrader i 19 års tid! Det är så fantastiskt kul att få resa och spela golf tillsammans med kunder under en hel vecka!

Resorna är populära och många kunder återkommer och åker med varje år!

TURKIET SUENO GOLF BELEK 25/10-1/11 2018

Detta ingår:
Flyg t/r inkl samtliga skatter
Ett incheckat bagage inkl golfbag samt handbagage
Flygplatstransfer t/r på destination
Sueno Golf Hotel
• 7 nätter del i dubbelrum med all inclusive (frukost, lunch, middag, snacks, vin/öl ja, allt du kan önska)
• Obegränsad golf på Pines & Dunes
• Golfskola/spelresa (träning hur mycket du önskar)
Pris per person: 17.895 kr
Frivilliga tillägg
Enkelrumstillägg: 1995 kr

 

Genomförda golfresor:

Vi var 13st som hade en fantastisk upplevelse i Sydafrika. Att få uppleva djur på nära håll är helt magiskt att sedan där emellan också spela lite golf, bada, dricka och äta gott det gör SA så grymt! Alla var nöjda och vi hoppas få komma tillbaka en dag! 

Nu är DRÖMRESAN klar till Sydafrika - 11-24 januari 2018 bär det av till värmen långt söder ut - golf, sevärdheter, vin och givetvis safari och BIG 5!
Har du länge drömt om att få åka till Sydafrika så kan jag varmt rekommendera detta, det blir en minnesvärd resa på många sätt!

Mer info gå in på www.sandrasgolf.se eller maila sandra@sandrasgolf.se

I slutet mars var det Marocko och Mazagan som stod som värd för oss under en vecka! 27st härliga golfare som alla bjuder på sig själva och vi blir ett gäng som har kul ihop. Vi bodde fantastiskt fint på detta hotell som låg precis vid golfbanan. Vi tränade och finslipade formen och sedan testade vi på de olika slagen på banan. Under veckan fick vi också lyssna på äventyraren Fredrika Ek, som höll ett föredrag som riktigt grep tag i oss allihopa. Hon berättade om sin cykling runt hela jorden under 3 år, kan säga att det var inte ett öga som var torrt!

Den 14-21 april bär det av till Portugal, mer info om den resan kommer!