Midnattsgolfen

I år arrangeras årets mysigaste och mest avslappnade tävling av oss som är Marcus, Patricia och Lillan 😊 För oss är det mycket viktigt att det inte blir för många tävlande, 18 lag är max och det kommer inte bli några dubbelstarter vilket gör att det är först till kvarn som gäller.

Vi är inte med och spelar utan vår uppgift är att ge er en fin kväll där vi serverar varmkorv ute på banan och smörgåstårta under prisutdelningen. 

Något vi brinner för och vi hoppas att ni vill vara med, älskar ni Scramble? brinner ert hjärta för hundar? vill ni hjälpa oss att hjälpa hundarna på Hundstallet? Vår Lillan är en Hundstallet hund som levt större delen av sitt liv inlåst i total misär. Vår Välgörenhetsgolf går på Österåkers GK fredag 20/9, Sveriges första Välgörenhetsgolf för hundar till förmån för Hundstallet mer information

MEN FÖRST VÄLKOMNAR VI ER TILL MIDNATTSGOLFEN

Datum - Torsdag 20 juni

Tid och Samling - 18.00 Shotgun-start med Samling 17.00.

Pris - 250 kr/person exkl. greenfee (obs. greenfee betalas i kaffestugan)

HCP - Vi räknar på max 36 hcp/golfare och det totala hcp ett lag kan ha är 100 hcp (t ex har du 54 hcp räknar vi ner det till 36 hcp).

Betalning och anmälan sker i två steg:
1. 250 kr/person betalas i samband med anmälan till Marcus Edblad på Swish 123 149 98 96. Märk betalningen med midnattsgolfen och lagets namn eller ditt namn om ni betalar var och en för sig.
2. Maila lagnamnet med allas Hcp och Golf-id till Marcus på

Spelform - 4-manna Scramble (ni bildar ert eget midsommarlag, har ni inget lag meddela oss i god tid då det kan vara fler som inte har ett lag)

Max antal lag - 18  

Sista anmälningsdag - Fredag 14 juni

Samlingsplats - Utanför Kaffestugan 17.00

SPONSOR?
Vill du sponsra med priser till prisbordet, närmast hål eller längsta drive, maila Marcus.

Praktiska tips och bra att veta:
- Ta med varma kläder som ni kan ta på er efter tävlingen då man ofta blir lite frusen när man sätter sig ner och inväntar prisutdelningen. 
- Har du någon matallergi vill vi vet det så fort som möjligt, senast fredag 14 juni.