Gröntkort

NYBÖRJARKURS GRÖNT KORT - Kursen för dig som vill lära dig spela golf!
Vi lär oss det grundläggande praktiska och teoretiska för att kunna börja spela golf. Denna kurs erbjuder dig en bra och nyttig start på din golf.

Anmälan: Görs till Marcus, e-post

Pris:
1 495 kr (max antal per grupp 8 personer)

Kursdatum:
- Kurs 1901: Söndag 12:e maj 10-17 (Fullbokad)
- Kurs 1902: Lördag 18:e maj 10-17 (Fullbokad)
- Kurs 1903: Söndag 9:e juni 10-17
- Kurs 1904: Söndag 23:e juni 10-17

Detta ingår i kursen:
- Lunch
- Rangebollar under kursen.
- Lån av klubbor under kursen.

Kursinnehåll:
Vi går teoretiskt och praktiskt igenom alla slag du behöver på en golfbana. Du får en praktisk kunskap i hur vi använder alla olika klubbor. Vi kommer förklara de olika momenten i spelet såsom handikapp och hur man räknar slag och poäng. Vi går igenom vett, etikett och reglerna som är grunden för spelet. När du gått kursen har du en bra grund att bygga vidare på. Genom att träna på det du lärt dig kommer du snabbt att utveckla din praktiska och teoretiska kunskap. Golf är fantastiskt med den gemenskap och den utmaning som kommer med att bli en golfspelare.