Försäljning

Sandra´s Golf hjälper dig med rätt utrustning. Vi kommer samarbeta med olika leverantörer gällande klubbor, bollar och handskar, allt för att du skall hitta det som känns rätt för just dig!

I år kommer vi också kunna hjälpa dig med Custom Fitting. Rätt utrustning för just dig, det är enkelt, kul och du kommer känna stor skillnad på olika klubbor!
Du som beställer klubbor av oss garanteras absolut bästa pris och service, vi vill även träffa dig "imorgon" och vi är måna om att du får rätt utrustning för just dig!

Cobra - när det gäller järnset, hybrider, fairwaywoods samt drivers. Detta kommer finnas att testa på klubben!

Nybörjarpaket - ett perfekt startset för dig som vill komma igång på ett enkelt sätt

Grepp - har du slitna grepp eller slagit mycket med några klubbor så det blivit halkiga, då hjälper jag dig att byta dem! Grepp är en förslitningsvara och spelar du mycket så behöver du byta varje år! PureGrips erbjuder fantastiska grepp i en rad olika färger! Byt idag och du slipper vara orolig att du skall tappa klubban i greppet!

Övrigt: bollar, handskar, peggar, greenlagare, kepsar, markeringsknappar, scoreräknare, sikthjälpmedel mm

Varmt välkommen att fråga Sandra, hon hjälper dig med allt!

www.sandrasgolf.se

sandra@sandrasgolf.se