Försäljning

Sandra´s Golf hjälper dig med rätt utrustning. Vi kommer samarbeta med olika leverantörer gällande klubbor, bollar och handskar, allt för att du skall hitta det som känns rätt för just dig!

Cobra - när det gäller järnset, hybrider, fairwaywoods samt drivers. Detta kommer finnas att testa på klubben!

Nybörjarpaket - ett perfekt startset för dig som vill komma igång på ett enkelt set - bärbag inkl. ett halvset

Wedgar - lobwedgen kan vara klurig ibland men lär du dig bemästra den så kommer den bli din bästa vän

Grepp - har du slitna grepp eller slagit mycket med några klubbor så det blivit halkiga, då hjälper jag dig att byta dem! Grepp är en förslitningsvara och spelar du mycket så behöver du byta varje år! PureGrips erbjuder fantastiska grepp i en rad olika färger! Byt idag och du slipper vara orolig att du skall tappa klubban i greppet!

Övrigt: bollar, handskar, peggar, greenlagare, markeringsknappar, scoreräknare, sikthjälpmedel mm

Varmt välkommen att fråga Sandra, hon hjälper dig med allt!

www.sandrasgolf.se

sandra@sandrasgolf.se