Golfklubben för dig och alla du känner

Norråva Golfklubb är en liten och mysig klubb som ligger i en vacker och lantlig idyll. En unik miljö som är svår att finna i Stockholm idag. Läs mer om anläggningen på Golfgården.

Att träna och spela golf hos oss är så mycket mer än bara golf, när du varit här förstår du vad vi menar. Vår hemtrevliga kaffestuga bjuder in till långa fikastunder med mycket skratt där alla pratar med alla. Både golfare och djur trivs på Norråva. Hästar som ibland stannar för att äta en god glass vid kaffestugan. Får och lamm som ofta betar vid närspelsområdet och alla våra golfande hundar som sprider glädje omkring sig.

Vår målsättning i klubben är att du som golfare skall känna dig välkommen precis som du är, hos oss är alla välkomna till en avslappnad och vänlig atmosfär. Här har vi lyckats bra, något som vi i klubben är stolta över!

Tveka inte att kontakta oss i Styrelsen!